La pitjor derrota des del 1946

És la sisena vegada en la història del Barça que s'encaixen tants gols

El futbol era una cosa molt diferent l’última vegada que el Barça va encaixar més de sis gols. Va ser en un partit de Copa contra el Sevilla l’any 1946, quan els andalusos van vèncer els blaugrana per un contundent 8-0. Abans, en les dues dècades anteriors, s’havia repetit una sagnia similar en només quatre ocasions més. Per tant, el 2-8 contra el Bayern de Munic representa la sisena vegada en la història del Futbol Club Barcelona que s’han encaixat més de vuit gols.

El futbol era una cosa molt diferent perquè el nivell de professionalització no tenia res a veure amb l’actual. És pràcticament impossible establir una comparació. El joc es basava en l’atac i res més i jugaven cinc davanters de forma habitual. És per això que encara és molt més greu que la desfeta contra el Bayern de Munic a Lisboa hagi passat en ple 2020.

És pràcticament impossible veure derrotes així en l’actualitat perquè ja no es permeten. Quan un equip comença a ser golejat de forma clara, per conservar la dignitat, es tanca, es mostra contundent i evita de qualsevol manera rebre més gols i encara més quan es tracta de dos equips amb un pressupost i un nivell presumptament similar. És per això que la forma amb la qual el Barça ha abaixat els braços contra el Bayern és molt simptomàtica de com s’ha tocat fons.

Més informació

Comentaris

    Ramon Agost 15, 2020 10:48 am
    El pitjor de tot és que Bartomeu ja ha dit que prendrà decisions. En plural. Quan n'hauria de prendre només una. Tots sabem quina.
    Doctor Strangelove Agost 15, 2020 12:35 pm
    Ara que el Messi se'n va de l'equip de l'Ovrebo, en Barto "Nobita" diu que ja ha fitxat quatre xinesos: En Chin Copa, Chin Liga, Chin Champions i en Chin Ná. Doc.

Nou comentari