Ayuso va demanar ajuda a Piqué per solucionar la crisi sanitària de Madrid

Segons la ‘Cadena SER’, el central del Barça va exercir d’intermediari amb el mercat xinès per comprar 14 milions de mascaretes

Isabel Díaz Ayuso va contactar amb Gerard Piqué per demanar-li ajuda en els moments més delicats de la pandèmia del coronavirus. Segons ha informat la Cadena SER, la presidenta de la Comunitat de Madrid va requerir al central del Barça que exercís d’intermediari amb el mercat xinès i participés de forma activa, a través de la seva empresa, en la compra dels 14 milions de mascaretes –a canvi de 32 milions d’euros– que posteriorment es van repartir gratuïtament als ciutadans madrilenys.

El mateix mitjà de comunicació, que cita fonts de l’entorn de Piqué, assegura que el futbolista blaugrana no va rebre cap compensació per posar en contacte Ayuso amb persones coneixedores del mercat asiàtic. Cal recordar que el central català està vinculat a la Comunitat de Madrid a través de la seva empresa, Kosmos, organitzadora de la Copa Davis a la capital espanyola i un dels principals socis de la qual és Edmund Chu, natural de Xangai.

Més informació

Comentaris

    GAVANENC Octubre 2, 2020 2:18 pm
    Ayuso demanant ajuda a un kndependentista català..... Increible

Nou comentari