Món Esport
Autocrítica de Griezmann: “La culpa és nostra, dels jugadors”
  • CA

Antoine Griezmann ha fet autocrítica després de la contundent derrota del Barça contra la Juventus. El davanter francès, que ha fet un partit força dolent, ha assegurat que al seu equip li han faltat “ganes i actitud”. “No hem comparegut. A la primera meitat ens han passat per sobre. Hi ha hagut falta de ganes, d’actitud, de defensar, d’atacar… Tot malament. A la segona part, amb el 0-3, hem pogut atacar. Però això ja no ha valgut per res”, ha expressat.

L’exjugador de l’Atlètic de Madrid no ha tingut cap mena de problema d’assenyalar el vestidor com a principals culpable. “De qui ha de ser la culpa? Nosaltres som els que juguem. Hem de treballar i millorar. Voler treballar, voler jugar, voler-ho tot i tirar endavant”, ha opinat un Griezmann que ha deixat clar que “no podem buscar excuses”. “Hem de treballar i guanyar el partit de diumenge. La imatge d’avui ha estat molt lletja. Podem assolir els objectius, tenim prou talent, però hem de treballar i córrer. No podem estar parats com en la primera meitat”, ha afegit.

Al francès li és igual amb qui quedi aparellat el Barça als vuitens de final, ja que “sigui contra qui sigui hem de demostrar que podem guanyar la Champions”. “És un cop dur, però ens anirà bé per despertar-nos. Tots els partits són importants”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa