Món Esport
L’Atlètic hauria intentat repescar Griezmann aquest estiu
  • CA

El Barça i l’Atlètic de Madrid han tancat dos pactes importants en els darrers dos mercats d’estiu. Els blaugrana van fitxar Antoine Griezmann l’estiu del 2019 i els matalassers s’han endut Luis Suárez el 2020. Tot i això, l’entesa entre tots dos clubs hauria pogut ser major si hagués triomfat el moviment que la Cadena SER ha revelat.

L’Atlètic hauria ofert el central Mario Hermoso, el migcampista ofensiu Thomas Lemar i el davanter centre Álvaro Morata al Barça a canvi de repescar Griezmann. Aquesta proposta no incloïa cap suma de diners, sempre segons la SER, i Josep Maria Bartomeu s’hi hauria negat. De fet, després d’haver rebut l’oferta, els blaugrana haurien declarat el francès intransferible.

El cert és que Griezmann encara no ha trobat el seu lloc al Barça. Si bé ha marcat alguns gols i destaca sempre el seu esforç per recuperar pilotes i desmarcar-se per intentar rebre-la, mai no s’ha acabat d’entendre amb Messi i els seus registres s’allunyen molt dels que signava amb l’Atlètic. Tot i això, la darrera junta directiva del Barça va voler continuar apostant pel davanter francès.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa