L’associació Drets donarà suport als socis que vulguin denunciar el Barça

Molts dels signants de la moció de censura contra Bartomeu i la seva junta directiva estan molestos pel fet que es vulguin entregar butlletes a la Guàrdia Civil

L’associació Drets, que vetlla per “la defensa de la societat catalana”, ha dit la seva sobre la moció de censura presentada contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directivaMés que una moció ha aconseguit reunir les signatures necessàries per tirar endavant el vot. Aquestes han estat validades i s’hauria de procedir amb el darrer pas: posar les urnes. Tanmateix, el Barça ha fet saber a la Guàrdia Civil que sospiten de la falsedat d’algunes signatures i el procés podria veure’s afectat i endarrerit.

Respecte a aquest enèsim obstacle per als promotors de la moció, molts dels signants han aparegut a les xarxes socials, indignats, amenaçant el club amb emprendre accions legals per haver entregat dades seves sense consentiment a la Guàrdia Civil. És en aquest punt en el qual ha intervingut Drets, que ha assegurat que donarà tot el suport necessari als socis que vulguin denunciar el club. L’associació ho ha fet saber per Twitter, on han afirmat que ho fan “en defensa dels drets dels catalans”.

Més informació

Comentaris

    Pepitugrillu Octubre 11, 2020 10:21 am
    Aquests de "Drets" només surten quan poden lluir i merdejar, si no, ni responen a consultes! Normalment desapareguts!

Nou comentari