Assistència Sanitària, nou patrocinador principal de les seccions del Barça

Segons 'Catalunya Ràdio', l'entitat culer i l'assegurança mèdica líder a Barcelona han arribat a un acord que entrarà en vigor a partir de la pròxima temporada

El passat mes d’octubre, Palco 23, pàgina web especialitzada en informació econòmica del negoci de l’esport, va assegurar que Lassa havia decidit no renovar el seu contracte amb el Barça un cop el vincle que els uneix finalitzi l’estiu del 2019. La companyia turca va posar punt final a una relació que va començar l’any 2015 i a gràcies a la qual el Barça ha rebut entre quatre i sis milions d’euros anuals durant els darrers quarts. Sempre segons el mateix mitjà, la decisió trobava la seva justificació principal en la devaluació de la moneda a Turquia. La marxa d’Arda Turan al Basaksehir també hi hauria tingut alguna cosa a veure.

 

En aquell moment, des del club català es va assegurar que les negociacions encara estaven obertes, però no sembla que aquestes hagin arribat a bon port. I és que, segons Catalunya Ràdio, el Barça ha lligat un nou patrocinador principal per a les seves seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins: Assistència Sanitària. La ràdio pública catalana assegura que l’equip culer i l’assegurança mèdica líder a Barcelona han arribat a un acord que entrarà en vigor a partir de la pròxima temporada. Les xifres d’aquest podrien ser d’uns 3 milions per curs durant cinc anys. Assistència Sanitària no posaria cognom a les seccions com sí que ha fet Lassa.

 

 

Cal destacar que, actualment, Assistència Sanitària és el proveïdor mèdic oficial del Barça. L’assegurança disposa d’un servei d’atenció continuada de traumatologia al Camp Nou, on s’atenen les urgències de caràcter lleu que requereixen atenció immediata com esquinços o torçades, petites fractures, petites ferides o contusions.

Nou comentari