Arturo Vidal: “Hem treballat molt poc amb Setién”

El xilè ha posat en dubte la continuïtat del tècnic càntabre al Barça la pròxima temporada

El migcampista xilè del Barça Arturo Vidal ha realitzat unes declaracions a la televisió del seu país Win Sports TV on s’ha mostrat molt crític amb la gestió de l’equip de l’entrenador Quique Setién. “Clarament hem treballat molt poc amb Setién. Ha estat un canvi molt brusc i quan acabi la temporada s’haurà de decidir bé el futur del Barça”, ha explicat en una videoconferència.

Vidal també ha reconegut la mala temporada de l’equip i creu que hi ha d’haver canvis de cara al curs vinent. “La gent de Barcelona vol títols i quan això no passa tothom ens critica”, ha afirmat. “Haurem de veure si quan acabi la Champions continua el mateix entrenador, els mateixos jugadors o si hi ha fitxatges importants”, ha assegurat.

Aquestes declaracions es llegeixen en clau de la mala relació que tindrien Setién, Sarabia i tot l’equip tècnic del Barça amb la plantilla. Després que alguns jugadors hagin mostrat públicament les seves desavinences amb l’entrenador, Vidal deixa clar que aquests problemes encara no s’han resolt. El xilè reivindica solucions perquè “el Barça ha de guanyar títols perquè és el millor equip del món”.

Més informació

Comentaris

    Passar el temps en quelcom que es fa amb l’objecte d’entretenir-se o de divertir-se. Juliol 29, 2020 12:13 pm
    Poca-soltes, guanyen més en un mes, que una persona "normal" durant la vida laboral (40 anys) i encara té la barra de dir que treballen poc. Còrrer amb una pilota en un camp, no és treballar, no ho ha estat mai: S'en diu jugar.
    Doctor Strangelove Juliol 29, 2020 1:29 pm
    Mira maco, li dic al del comentari anterior, tu no entens res de res, ells són els millors de món i per això cobren el que cobren, al gent "normal" és mediocritat pura i dura, aleshores és normal que cobri el que cobri. Si no ho entens et puc fer un plànol. Doc.

Nou comentari