Món Esport
Arturo Vidal: “No he parat fins que he aconseguit fer-me un lloc a l’equip”
  • CA
Arturo Vidal, durant la roda de premsa prèvia al PSV Eindhoven-Barça.
Arturo Vidal, durant la roda de premsa prèvia al PSV Eindhoven-Barça. | FC Barcelona

“Ja em sento Arturo Vidal”. El migcampista xilè del Barça ha aprofitat la roda de premsa prèvia a la visita del Barça al camp del PSV Eindhoven per deixar clar, amb el llenguatge verbal i el no verbal, que està “molt content” i és “feliç” al Camp Nou. “Estic jugant molt més i ara tinc molta confiança. Espero seguir ajudant l’equip com he pogut fer aquestes últimes setmanes”, ha declarat el futbolista, que va patir unes primeres setmanes complicades al conjunt blaugrana.

 

Arturo Vidal ha enterrat la polèmica que hi va haver amb les seves publicacions a les xarxes socials, ha assegurat que aquest “és un tema tancat” i ha remarcat que només pensa a seguir adaptant-se al Barça, encara que creu que, en bona mesura, ja ho ha fet: “Des que vaig arribar aquí, vaig dir que volia ser un jugador important. Al Barça hi ha futbolistes molt bons, però amb la meva persistència he aconseguit fer-me un lloc a l’equip. Tinc una gran relació amb la majoria de companys de la plantilla”.

 

El migcampista xilè no només té una bona sintonia amb els jugadors culers; també la té amb els afeccionats. “He tingut la sort d’entrar de pressa al cor de molts barcelonistes. M’ho han transmès sempre que he jugat i he tocat la pilota, però també fora del terreny de joc, al carrer. Espero que això segueixi així”, ha apuntat aquest en una compareixença pública en què també ha analitzat els problemes defensius del Barça, la plaga de lesions que ha atacat l’equip de Valverde i la situació de Dembélé, entre altres aspectes de l’actualitat blaugrana.

 

Les declaracions d’Arturo Vidal prèvies al PSV-Barça

 

JUGAR AMB CONTINUÏTAT

“Estic molt més content perquè tinc molts més minuts. Estic jugant molt més i ara tinc molta confiança. Estic molt satisfet, espero seguir ajudant l’equip com he pogut fer aquestes últimes setmanes”.

 

POLÈMICA A LES XARXES SOCIALS

“És un tema tancat. Tots vau veure el que va passar i l’entrenador ja ho va explicar. Ara no toca parlar d’això, ara cal destacar que l’equip està unit mentre lluita pels seus objectius. Espero que demà sigui un partit bonic”.

 

PRIMERA POSICIÓ DEL GRUP B

“Hem recuperat dos jugadors importants com Coutinho i Rakitic. Venim amb molta confiança, volem fer un bon partit i un espectacle per acabar primers de grups i centrar-nos en la Lliga”.

 

QUIN VALOR TÉ, SER PRIMERS DE GRUP?

“És molt important per a nosaltres, tant perquè els rivals que ens poden tocar no són tan bons com perquè aconseguir-la ens donaria molta confiança”.

 

LESIONS DE L’EQUIP

“Es deuen a la intensitat amb què juguem. Cada jugador que ha entrat s’ho ha deixat tot. Espero que anem recuperant efectius i que puguem ser un equip encara més potent”.

 

PROBLEMES DEFENSIUS

“És cert que ens han marcat molts gols, però estem treballant per millorar-ho. És important que ho fem si volem guanyar totes les competicions. L’important és que l’equip n’és conscient i que tenim clar que ho hem de canviar”.

 

FINAL DE LA COPA LIBERTADORES

“És una pena i és lamentable el que va passar, i més tenint en compte que era una competició molt important i un partit entre dos grans equips com River Plate i Boca Juniors. Tant de bo no torni a passar mai més i que la felicitat i el futbol torni a l’Argentina”.

 

CANVI DE ROL

“Des que vaig arribar aquí, vaig dir que volia ser un jugador important. Al Barça hi ha futbolistes molt bons, però amb la meva persistència he aconseguit fer-me un lloc a l’equip. Tinc una gran relació amb la majoria de companys de la plantilla”.

 

SACRIFICARIES LA CRESTA PER LA CHAMPIONS?

“No em tallaré la cresta si guanyem la Champions. El meu somni és guanyar-la i lluitaré per aixecar-la amb el Barça, però el meu pentinat no canviarà fins que deixi el futbol”.

 

DEMBÉLÉ

“S’està parlant massa del que passa fora del camp i no tant del que passa a dins. Està sent un jugador molt important, ha fet gols molt rellevants i confiem molt en ell. És fort i sabem que podrem comptar amb ell passi el que passi”.

 

MESSI

“Sempre és perillós. Quan té la pilota pot fer el que vulgui. Per això és el millor. Nosaltres intentem ajudar-lo perquè tregui la seva millor versió. Sempre que ho aconseguim tenim moltes opcions de guanyar”.

 

EL PSV TÉ POSSIBILITATS DE GUANYAR?

“Estem molt concentrats a fer un gran partit, guanyar i quedar primers de grup, però som conscients que ho estan fent molt bé a la Lliga i serà complicat. No et sé dir un percentatge de les possibilitats que tenen de guanyar-nos”.

 

MOMENT DE FORMA

“Estic en un moment de forma molt bo, el millor de la temporada, però espero seguir millorant. Ja em sento Arturo Vidal. La meva confiança està al 100% i només penso a seguir aportant”.

 

CONNEXIÓ AMB L’AFICIÓ DEL BARÇA

“He tingut la sort d’entrar de pressa al cor de molts barcelonistes. M’ho han transmès sempre que he jugat i he tocat la pilota, però també fora del terreny de joc, al carrer. Espero que això segueixi així”.

 

EL SEU FILL, MILLOR ‘YOUTUBER’ DE XILE

“Va ser una alegria veure el meu fill, que és el més important en la meva vida, guanyar un premi. Entre això i que estic jugant molt més, les darreres setmanes han estat molt felices per a mi”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa