Món Esport
Arthur hauria arribat a un principi d’acord amb la Juventus
  • CA

Arthur Melo ha passat de ser la gran esperança del Barça per tornar a abraçar el joc de posició a convertir-se en moneda de canvi per quadrar els comptes econòmics en el marc de la crisi econòmica provocada pel coronavirus. El migcampista brasiler ha insistit tant com ha pogut en la seva voluntat de no moure’s del Camp Nou, però les intencions del club blaugrana no han anat en la mateixa direcció i la Juventus, després de molt de temps insistint per aconseguir els seus serveis, hauria aconseguit el “sí” de l’exfutbolista del Gremio.

Segons han informat aquest dijous ESPN i la Cadena SER, Arthur ha arribat a un principi d’acord amb el club italià, que li triplicarà el sou. L’entitat torinesa li ha posat sobre la taula una fitxa de 5,5 milions d’euros anuals molt difícil de rebutjar, i més tenint en compte la pressió del Barça per dur a terme l’operació abans del 30 de juny. Encara falten diversos detalls a acordar entre els clubs, però en principi la venda del brasiler es podria anunciar després del partit contra el Celta de Vigo. El preu de l’operació rondarà els 80 milions d’euros.

Caldrà veure si l’estada del brasiler al Camp Nou s’allarga fins al final de la temporada 2019/20 o, d’altra banda, Setién no pot comptar amb ell ni per al tram final de la Lliga ni per a la Champions. El que ha canviat respecte als darrers mesos de negociació és que el futbolista, tenint en compte la postura del Barça, ja està disposat a marxar. En principi, l’operació anirà acompanyada de l’arribada de Miralem Pjanic, migcampista bosnià de 30 anys –set més que Arthur– a l’equip culer a canvi d’uns 70 milions d’euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa