Món Esport
El Vila-real esclata contra l’arbitratge del partit contra el Barça
  • CA

La victòria del Barça al camp del Vila-real ha estat envoltada de polèmica des dels primers minuts de partit. Dani Parejo ha pogut ser expulsat al minut 2 per una dura entrada sobre Busquets. Després, els locals han reclamat dos possibles penals a l’àrea blaugrana comesos per Gerard Piqué i Eric García.

L’entrenador del Vila-real, Unai Emery, s’ha mostrat molt indignat per l’arbitratge rebut al partit contra el Barça. Sens dubte, la jugada que més ha emprenyat el tècnic és la que s’ha produït al minut sis de partit quan un xut de Danjuma ha impactat contra la mà de Piqué. Emery no s’ha mossegat la llengua a l’hora de valorar aquesta acció: “No sento respecte pel Vila-real. Crec que mereixem una explicació d’algú que justifiqui perquè l’àrbitre no ha assenyalat el penal de Piqué i el VAR no ha avisat el col·legiat. El jugador aixecà la mà i tapa una pilota que va a la porteria. És una ocasió molt clara de gol“.

El tècnic groguet també reclama penal en una acció que ha tingut lloc a la sortida d’un córner a la segona meitat. El motiu de la queixa d’Emery és una caiguda d’Albiol després d’una topada amb Eric García. L’entrenador de Vila-real assegura que “la jugada d’Albiol també és penal perquè l’estan agafant de la samarreta. L’àrbitre pot interpretar que l’enganxada no és suficient, però no em serveix”.

Unai Emery es mostra partidari de la utilització del VAR, però demana explicacions sobre l’ús que s’ha fet d’aquesta eina al Vila-real – Barça: “Algú ha d’assumir responsabilitats. Crec que en el VAR, però no entenc a la gent que el fa funcionar. Ens han de donar alguna explicació. Han posat la imatge al camp i pensava que ho aniria a mirar encara que havien passat cinc minuts”. L’entrenador de l’equip castellonenc considera que “el Barça hauria preferit que s’assenyalés aquest penal perquè no sembli que tingui cap poder“.

A banda de l’entrenador del Vila-real, un jugador groguet també s’ha mostrat molt crític amb l’arbitratge. Es tracta de Pau Torres que va queixar-se de la diferència de criteri a l’hora d’utilitzar el VAR: “Per validar el gol del Barça poden estar deu minuts mirant el VAR, però el penal de Piqué no es revisa i ha estat claríssim“. El defensa posa de manifest que “som l’únic equip de la Lliga a qui encara no han xiulat un penal a favor. En canvi, al Barça no li han assenyalat cap en contra”.

El partit també ha comptat amb jugades polèmiques que podrien haver decantat el guió del duel a favor del Barça. Bon exemple d’això és l’esmentada possible expulsió de Parejo o un cop de Yéremy Pino a Jordi Alba que li podria haver costat la segona groga al jugador del Vila-real. No obstant això, l’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, no ha valorat les accions polèmiques: “No parlaré dels àrbitres ni el VAR. No estic per jutjar. Un dia et poden perjudicar i un altre ajudar-te”.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
El Barça de Xavi fa un pas enrere en el joc, però guanya ‘in extremis’ (1-3)
Notícia: El Barça de Xavi fa un pas enrere en el joc, però guanya ‘in extremis’ (1-3)
Comparteix
Memphis ha rescatat tres punts de Vila-real als darrers minuts
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández: “Actitud, respecte per l’escut i treball és el mínim que exigim”
Notícia: Xavi Hernández: “Actitud, respecte per l’escut i treball és el mínim que exigim”
Comparteix
L'entrenador del Barça ha lloat la fe dels seus jugadors i posa de manifest la importància de guanyar en partits grisos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa