Ansu Fati només necessita 60 minuts per superar els registres golejadors en Lliga de Vinícius

Ansu Fati i Vinícius Jr són les grans promeses de Barça i Reial Madrid, respectivament. El primer tot just acaba d’alçar el vol, encara que les sensacions que hagi ofert en els seus primers partits amb el primer equip blaugrana han estat espectacularment positives, mentre que el segon ja fa un any que va aterrar a la capital d’Espanya, que juga amb regularitat al Santiago Bernabéu i, de fet, que és un dels futbolistes blancs més perillosos en atac.

En les darreres hores, la xarxa s’ha fet ressò d’una comparació entre ambdós que, si més no, és significativa. I és que Ansu Fati només ha necessitat 60 minuts dividits en tres partits per marcar dos gols, un més que tots els que ha celebrat Vinícius a la Lliga, i això que ha disputat 1.072 minuts entre aquest curs i el passat a la competició de la regularitat. En el capítol d’assistències, el brasiler (3: 2+1) encara supera l’extrem nascut a Guinea Bissau (1).

Val a dir, no obstant això, que si bé és cert que en els registres golejadors Ansu Fati ja ha avançat Vinícius, també cal destacar el rol de líder que el merengue va assumir la temporada passada quan cap estrella blanca aconseguia treure aigua del vaixell mentre aquest s’enfonsava. L’encert de cara a porteria segueix sent, sense cap mena de dubte, l’assignatura pendent del brasiler.