Món Esport
Ansu Fati participa en l’entrenament del filial del Barça amb el play-off d’ascens a l’horitzó
  • CA

El Barça té clar que Ansu Fati necessita entrenar, jugar i estar en contacte permanent amb la pilota. Sigui on sigui. El jove extrem, que no ha viatjat amb el primer equip a Valladolid després de ser expulsat durant el partit contra l’Espanyol, no ha aprofitat el cap de setmana per descansar: ha participat en l’entrenament d’aquest dissabte del filial, que ha continuat preparant la fase d’ascens que disputarà a partir del pròxim diumenge amb un amistós contra l’Europa.

El partit, disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper “seguint tots els protocols sanitaris establerts per la Federació Espanyola de Futbol”, segons ha remarcat el Barça, ha finalitzat amb triomf blaugrana gràcies a dos gols de Monchu i un de Konrad (3-0). El mateix Monchu, Collado, Jorge Cuenca, Morer i Iñaki Peña han estat els altres efectius que les darreres setmanes han estat en dinàmica del primer equip i han tornat a exercitar-se a les ordres de Garcia Pimienta. Riqui Puig, Araujo i Arnau Tenas sí que han viatjat a Valladolid.

Caldrà veure, en funció de les necessitats del primer equip, amb quins efectius podrà comptar Garcia Pimienta per lluitar per l’ascens a Segona. Retornar el filial al futbol professional, tal com han deixat ben clar des de diverses àrees del club blaugrana, també el president, és una prioritat esportiva i econòmica per al Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa