Món Esport
L’entrenador del Barça de futbol sala explica per què va dedicar la Champions a Bartomeu
  • CA

Andreu Plaza ha aprofitat una entrevista amb la Cadena SER per justificar les paraules que va pronunciar just després de guanyar la Champions League de futbol sala. L’entrenador del Barça va dedicar el màxim títol continental a Josep Maria Bartomeu, fet que no va agradar a molts afeccionats culers. Però el tècnic no només no s’ha fet enrere, sinó que ha reivindicat la figura del president i ha deixat molt clar que està “enfadat” amb la repercussió que han tingut les seves declaracions.

“El tema de les xarxes socials és catastròfic i denigrant. L’últim que pretenia era generar un incendi. Vaig arribar al Barça fa nou anys i el president que hi ha ara ja estava a la junta. A mi personalment i a la secció ens ha tractat fantàsticament bé. Hem tingut tot el que necessitàvem: jugadors, estructura i suport. Ho torno a dir, li dedico la Copa d’Europa al president Bartomeu. Quin problema hi ha a fer això? No estic dient res contra ningú ni fent cap discurs polític en contra o a favor de ningú. Li he dedicat a una persona que crec que s’ho mereix”, ha valorat Plaza.

L’entrenador de la secció de futbol sala també ha agraït el suport “que ens donen” Vidal-Abarca –directiu responsable de la secció– i Albert Soler i ha recordat que, en els moments més complicats de la secció, la directiva de Bartomeu va confiar en ell. “Els primers dos anys la cosa no anava com volíem que anés. No teníem títols i a la meitat del segon any em van renovar. Com vols que estigui? Doncs agraït. Amb paciència, calma i perspectiva s’ha demostrat que no va ser un error”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa