Món Esport
Andressa Alves i Jenni Hermoso, baixes contra el Saragossa
  • CA

El Barça femení haurà d’afrontar el partit d’aquest dissabte a Saragossa sense dos pilars de l’equip: Andressa Alves i Jenni Hermoso. El club ha informat que la futbolista brasilera té molèsties al turmell esquerre, mentre que Jenni encara té problemes a l’adductor de la cama dreta. La blaugrana ja va descansar en l’últim partit de Lliga al Miniestadi -contra el Rayo Vallecano- i es va perdre el duel a Badajoz per una lesió a la mateixa zona.

Pel que fa a la recaiguda d’Hermoso, el tècnic Xavi Llorens es va pronunciar després del partit de la setmana passada: “No volem viure el mateix que l’any passat, quan a l’últim mes de competició va estar arrossegant molèsties. La cuidarem perquè no la perjudiquin a la llarga”. La futbolista és la màxima golejadora de l’equip, amb 16 dianes en 17 partits de Lliga, com també la que suma més minuts jugats (1.394). Per la seva banda, Andressa Alves ha disputat 17 dels 19 partits de la competició, on ha signat 5 gols i 7 assistències.

 

La disponibilitat d’ambdues jugadores de cara als propers enfrontaments dependrà de la seva evolució. El març serà intens pel Barça, on les lesions poden tenir un paper important. Als compromisos de Lliga s’hi sumaran els quarts de final de la Champions a finals de mes. D’altra banda, l’extrem Bárbara Latorre ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria, després de tres enfrontaments fora de l’equip.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa