Món Esport
Alguns clubs ja valoren la possibilitat d’incorporar Leo Messi
  • CA

Leo Messi ja no és jugador del Barça. El club blaugrana haurà de mirar com es reposa d’aquesta pèrdua, però el futbolista també ha de buscar un destí per continuar la seva carrera. L’argentí ja està sent vinculat amb diversos equips, especialment el PSG i el Manchester City.

L’entrenador del Paris Sant Germain, Mauricio Pochettino, ha reconegut que la directiva del club francès està interessada en Messi: “El club està treballant a millorar la plantilla i aquesta és una possibilitat”. L’argentí podria ser la cirereta de l’equip d’estrelles que està construint el PSG, que ja compta amb Neymar, Sergio Ramos, Mbappé o Di María entre d’altres.

Qui no contempla la possibilitat d’incorporar a Leo Messi és Pep Guardiola. L’entrenador del Manchester City. El tècnic català ha assegurat que “hem fitxat a Jack Grealish i li hem donat la samarreta amb el dorsal 10 perquè estàvem convençuts que Messi no vindria. Ara, ja no pot entrar als nostres plans”. El club anglès s’ha gastat 117 milions en aquests jugadors.

Per últim, un equip que ningú esperava s’ha sumat a l’interès per l’exblaugrana. Es tracta del Chelsea, propietat del multimilionari Roman Abramovich. El club anglès tenia els diners preparats per afrontar la incorporació de Romelu Lukaku, jugador de l’Inter de Milà. No obstant això, la situació de Messi podria fer que el Chelsea es replantegés on invertir els diners segons el diari AS. Aquest mitjà assegura que el president del club ja ha demanat una reunió amb l’entorn del jugador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa