Món Esport
L’entrenador del cadet de Messi i Piqué, nou responsable dels observadors del Barça
  • CA

El Barça ha anunciat que Álex Garcia serà el nou responsable del departament d’observadors del club blaugrana a partir de la temporada vinent. Actual membre de l’equip d’analistes del primer equip, el seu nomenament s’inclou en el marc de la remodelació de l’àrea d’scouting que l’entitat culer està realitzat des del curs passat.

Garcia assumirà la responsabilitat de dirigir el departament d’observadors des del primer equip fins a la base, tant en el futbol masculí com femení. Rellevarà en el càrrec Josep Boada, “a qui el club ha decidit no renovar el seu contracte, que finalitza el 30 de juny del 2020”. En el comunicat en què ho ha anunciat tot plegat, el Barça ha agraït a Boada “la professionalitat mostrada al llarg de les 17 temporades que ha treballat al Camp Nou” i li ha desitjat el millor, “tant en l’àmbit professional com en el personal”.

El nou encarregat de dirigir l’àrea d’scouting fa molts anys que està vinculat al Barça. Format a la Masia, es va retirar com a jugador el 2001 i des de llavors ha exercit de tècnic al futbol formatiu blaugrana. Entre altres equips, Garcia va dirigir el Cadet A de la generació del 87, liderada per Leo Messi, Gerard Piqué i Cesc Fàbregas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa