Món Esport
L’advocat de Maradona denuncia negligència mèdica i demana que s’investigui la seva mort
  • CA

L’advocat de Diego Armando Maradona, Matías Morla, ha denunciat la “idiotesa criminal” comesa, segons el seu parer, per l’ambulància que va atendre l’exfutbolista argentí, ja que “va trigar més de mitja hora a arribar”. Morla ha demanat a les autoritats que “investiguin fins al final de les conseqüències” el que va passar aquest dimecres.

“És inexplicable que durant 12 hores el meu amic no tingués atenció ni control per part del personal de salut encarregat d’aquestes tasques. L’ambulància va trigar més d’una mitja hora a arribar, cosa que va ser una idiotesa criminal. Aquest fet no pot ser passat per alt, demanaré que s’investigui fins al final de les conseqüències. Com em demanava en Diego, ‘tu ets el meu soldat, actua sense pietat’”, ha explicat a través d’un comunicat.

Morla ha fet aquesta nota “en un dia de dolor profund, tristesa i reflexió”. “Sento al meu cor la marxa d’un amic a qui vaig honorar amb lleialtat i acompanyar fins al darrer dia. Per definir en Diego en aquest moment de desolació, puc dir que va ser un bon fill, el millor jugador de futbol de la història i una persona honesta. Descansa en pau, germà”, s’ha acomiadat el lletrat de Maradona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa