Món Esport
L’acord per l’adequació salarial al Barça, ratificat per la majoria dels jugadors
  • CA

Els jugadors del Barça han ratificat aquest divendres l’acord per l’adequació salarial al qual van arribar fa dues setmanes els seus advocats amb la comissió gestora del club blaugrana. Les condicions pactades han estat aprovades per àmplia majoria –al voltant d’un 90%– del vestidor culer, segons ha avançat la Cadena SER i han confirmat fonts de l’entitat culer.

D’aquesta forma, i tal com es va anunciar, l’ajustament dels sous permetrà al Barça estalviar-se, enguany, 122 milions de retribucions fixes. Aquesta quantitat s’abonarà durant els pròxims quatre anys. Els pagaments en funció de diverses variables –aproximadament de 50 milions d’euros– també han estat diferits, encara que en el seu cas s’abonaran durant tres cursos.

No cal dir que aquest acord no resoldrà el problema del Barça, sinó que només l’ajornarà. En els exercicis de les pròximes temporades, el club blaugrana haurà de farcir l’apartat de despeses amb les quantitats pactades d’aquesta temporada. La situació, per tant, continua sent preocupant, i més en el context d’incertesa provocat per la pandèmia del coronavirus.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa