Món Esport
Abrines esclata contra les filtracions de la directiva del Barça: “Voleu destrossar l’equip”

La plantilla del Barça de bàsquet ha fet un pas endavant i ha desmentit una informació de Mundo Deportivo que assegurava que Mirotic ha acceptat l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació que el club blaugrana va anunciar aquest dijous. El mitjà de comunicació en qüestió ha informat que el president blaugrana ha convençut Nikola Mirotic, un dels que en un primer moment s’havia posicionat més en contra de rebaixar-se el 70% del sou, i que el canvi d’opinió ha trastocat el vestidor i ha generat una divisió interna.

El primer a sortir al pas ha estat el mateix Mirotic. “No és veritat! Jo en cap moment he parlat amb el president sobre aquest assumpte i a mi ningú no m’ha pressionat perquè accepti res”, ha assegurat l’aler-pivot montenegrí, que també ha explicat que “he estat jo el que he decidit prendre la decisió de donar suport al club en aquest moment”. “Aquí no són benvingudes les filtracions i manipulacions que pretenen trencar el vestidor. Estem junts en això, sobretot en aquests moments que són complicats per a tothom”, ha afegit Pau Ribas.

Àlex Abrines, per la seva banda, ha estat molt més contundent contra les filtracions. “No sé qui filtra coses que només s’han parlat per un xat de jugadors i respectius dirigents del club. L’única raó que hi veig és que voleu destruir l’equip. No ho aconseguireu. O sí, i us quedareu sense equip. Confio 100% en els jugadors”, ha opinat, en un missatge clar i directe cap als directius. “Tampoc sé fins a on arriba la cadena i quantes persones coneixen la situació individual de cadascú… però no es poden fer les coses així”, ha escrit en una piulada compartida per Pierre Oriola, segon capità de l’equip.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a març 27, 2020 | 20:36
    Ramon març 27, 2020 | 20:36
    En realitat van destrossar-lo tan bon punt van arribar. Perquè, recordem-ho, aquesta maleïda junta titella del nuñisme va heretar no només el millor Barça de la història (i d'Europa) en futbol sinó el millor en tot. També en bàsquet. També en bàsquet van tenir molta pressa a fer fora l'entrenador. I compara. Compara Xavi Pascual amb tota la merda de títols posterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa