Món Esport
3.001 euros a l’autor del cop d’ampolla a Neymar
  • CA
Messi cridant a la graderia després del 2-3 al València | EFE

La Comissió Estatal Contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància a l’Esport ha castigat amb 3.001 euros de multa i prohibició d’accés als recintes esportius per un període de sis mesos a l’aficionats que va llançar una ampolla de plàstic a Mestalla que va impactar contra Neymar Jr i Luis Suárez.

En el partit disputat el passat 22 d’octubre a València, corresponent a la novena jornada de Lliga, el Barça celebrava l’últim gol de la victòria de Leo Messi quan una ampolla va impactar al centre de la rotllana blaugrana. L’incident va acabar generant una dura polèmica entre el Barça i el president de LaLiga, Javier Tebas. Precisament, aquest dijous, Tebas no ha volgut demanar perdó per les acusacions contra els futbolistes de l’equip català, que va decidir no assistir a la gala dels premis Marca per l’entrega d’un guardó al ‘Fair Play’ dirigit al president.

 

D’altra banda, Antiviolència ha declarat d’alt risc l’Atlètic de Madrid-Reial Madrid que es disputarà el 19 de novembre i ha anunciat dues sancions per sengles incidents ocorreguts durant l’última jornada de competicions europees a Madrid i Vigo.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa