Món Esport
[VÍDEO] Piqué escridassa Javier Tebas al Madrigal

 

“Ja sabem com funciona això. Ho hem vist avui i ho vam veure al Madrid – Sevilla”. Aquest era el sentiment de Gerard Piqué ( i de gran part del vestidor) després del partit contra l’Athletic. Contra el Vila-real, Iglesias Villanueva ha deixat de xiular dos penals per mans de Bruno Soriano dins l’àrea i el central català ha tornat a esclatar. 

Gerard Piqué no ha pogut reprimir-se al final del partit i mentre es dirigia cap als vestidors ha increpat (segons els testimonis presents) al president de La Liga, Javier Tebas: “Ho has vist?”, deia el central dirigint-se a la llotja. “Sí tu, et parlo a tu”, ha cridat abans d’enfilar el túnel de vestidors.

 

 

 

 

 

Gerard Piqué no ha volgut aclarar a qui es referia en les seves protestes. “Ell ja sap cap a qui van referides”, ha dit Piqué. Aquesta és una de les accions que ha protestat Gerard Piqué a Javier Tebas: 

 

“Que analitzin el que vulguin” ha dit Piqué sobre la voluntat del comité de competició d’analitzar les seves paraules contra els àrbitres. “Segueixo pensant el mateix, cada setmana em donen més la raó. S’ha vist clar el que ha passat avui”, ha dit Piqué. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa