Quantcast
[VÍDEO] Pedrerol, eufòric: “La campanyeta dels globets va ser un fracàs” – Món Esport

[VÍDEO] Pedrerol, eufòric: “La campanyeta dels globets va ser un fracàs”

El presentador de Jugones critica l'acció del CDR del Barça en defensa dels presos polítics i es mostra alegre per un suposat fracàs

Josep Pedrerol ha tornat a criticar una acció reinvindicativa del Camp Nou. Ja ho feu durant la setmana de novembre en la qual l’Audiència Nacional enviava a la presó els membres del Govern de la Generalitat i ho ha tornat a fer aquest dijous, després que el CDR del Barça decidís iniciar una nova acció per exigir la llibertat dels presos polítics. Aquesta vegada, l’estadi blaugrana es va omplir de globus grocs, en una imatge icònica que ha fet la volta al món. Per a Pedrerol, però, la iniciativa va ser un fracàs: “Els independentistes tampoc van guanyar ahir. La campanyeta dels globus va ser un fracàs. Només s’ha de veure la manera amb la qual Suárez trepitja el globet, el molest globet groc.”

El periodista català ha tingut temps, també, per criticar durament l’afecció barcelonista, disposada a reivindicar la llibertat dels presos en cada partit oficial a l’estadi: “Globus i pancartes grogues, res de Messi, res de futbol. Reivindicacions i divisió. Aquest era l’ambient al Camp Nou. La gent fent política, un altre cop ficant el Barça en l’embolic.”

 

 

Nou comentari