[VÍDEO] Apologia de Hitler i el nazisme durant una festa de l’Hellas Verona

Afeccionats ultres relacionats amb la Curva Sud del conjunt italià van expressar agraïments a Hitler i van entonar cants nazis en la festa anual de la grada d'animació

La festa anual de la Curva Sud de l’Hellas Verona, equip de la primera divisió italiana, ha deixat unes imatges desagradables que ja estan donant la volta al món. Els ultres d’aquesta grada d’animació, de coneguda ideologia d’extrema dreta, van celebrar el pronunciament del nom d’Aldolf Hitler des de l’escenari instal·lat a l’estadi local Marcantonio Bentegodi i el van acompanyar de dos cants destinats a fer apologia del nazisme.

Des del mateix escenari, el coordinador nord del partit neofeixista Forza Nuova, Luca Castellin, va pronunciar unes paraules que van donar peu als cants: “Qui ha permès aquesta festa? Qui ho ha pagat tot? El garant de tot això té un nom: Adolf Hitler!

 

Immediatament després, els afeccionats presents a l’estadi van interpretar dues melodies. La primera d’elles, minoritària, directament dedicada al líder nazi: “Adolf Hitler is my friend, is my friend.” La segona, ja corejada per la majoria d’ultres fent referència al nazisme: “Un equip fantàstic, fet en forma d’esvàstica, què bonic és, l’entrena Rudolf Hess! (Siamo una squadra fantastica, fatta a forma di svastica, che bello è, allena Rudolf Hess)”. Rudolf Hess fou un personatge clau en l’estructura del Tercer Reich.

 

Nou comentari