Stòitxkov respon Soraya: “La paraula franquisme es va demostrar”

L'exfutbolista búlgar demana perdó a la vicepresidenta per mencionar el seu fill, però es reafirma en la crítica per l'actuació policial

Vint-i-quatre hores després que es filtrés la decisió de la vicepresidenta espanyola Soraya Sáenz de Santamaría de presentar una querella contra Hristo Stòitxkov per haver-la titllat de franquista, l’exjugador blaugrana ha reiterat -en el mateix programa de televisió- la crítica a la mà dreta de Rajoy per la intervenció policial a Catalunya del diumenge passat. “Després de 27 anys vivint a Catalunya, segueixo indignat. La paraula franquisme es va demostrar i les imatges parlen per si mateixes. Sang, violència, pegar gent innocent. De cap manera vaig ofendre aquesta senyora per dir-li que mata gent, que dispara bales. Jo no vaig enviar ningú a maltractar la gent de Catalunya”, ha insistit.

Això sí, el búlgar ha volgut demanar disculpes a Sáenz de Santamaría per haver anomenat el seu fill en el programa del dia anterior: “Només em vaig equivocar en una cosa que vaig dir, que fou mencionar el seu fill. Ell no té la menor culpa d’això que passa a Catalunya. Sense anar més lluny, amb la mà al cor, et demano disculpes per mencionar el teu fill. Però les imatges segueixen aquí, donant voltes pel món.”

 

I ha conclòs la intervenció amb una declaració d’intencions: “Jo no vaig enviar les tropes a maltractar la gent. Aquí em quedo, visca Catalunya i res més.”

 

Nou comentari