Món Esport
Rincón a Piqué: “No podem deixar que un senyor atempti contra l’escut i el país”
  • CA
Poli Rincón, a la COPE.
Poli Rincón, a la COPE. | COPE

Les paraules de Gerard Piqué defensant el dret a decidir dels catalans i criticant les actuacions dels cossos de seguretat el diumenge passat a Catalunya han generat una onada de reaccions contradictòries arreu del territori català i espanyol. Els catalans han agraït que el futbolista del Barça hagi enviat aquests tipus de missatge, tot el contrari de la rebuda a Madrid, plena d’insults, xiulets i mencions desagradables.

Una d’elles, la de l’exjugador del Reial Madrid i de la selecció espanyola Hipólito Rincón, que l’ha atacat de manera dura i contundent des dels micròfons de la Cadena COPE. L’habitual col·laborador de l’emissora ha assenyalat Piqué per haver exercit el seu dret a vot: “Això no és un debat. Quan vas a la selecció, hi vas a defensar un país. I aquest home ha votat contra el meu país, ha anat a una votació il·legal”.

 

Poli Rincón ha expressat el seu malestar davant les declaracions del jugador internacional i ha demanat conseqüències. “No podem deixar que un senyor atempti contra l’escut i el país”, ha dit, tot i que també ha manifestat que “si li prohibeixen jugar a Espanya el converteixen en un màrtir”.

“Quan ha defensat Piqué a Espanya? No ho he sentit mai! Quan ha sortit defensant la bandera i l’escut o ha demanat que no xiulin la bandera d’Espanya?”, ha etzibat Rincón a la ràdio estatal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa