Món Esport
La demanda de repetició del Barça-PSG es dispara a la xarxa
  • CA

La remuntada del Barça no ha caigut en gràcia en una bona part del madridisme. I sinó que li ho preguntin a Luis Melendo Olmedo, seguidor del Reial Madrid, que ha demanat la repetició del partit entre el Barça i el PSG i la inhabilitació de l’àrbitre Deniz Aytekin pels errors comesos durant l’enfrontament que, segons ell, “va beneficiar amb les seves accions o el seu arbitratge el FC Barcelona”.

Melendo va introduir la seva petició en el portal Change.org i en una sola jornada ha aconseguit la signatura i recolzament de més de 200.000 persones. Aquest senyor afirma, a més, que la proposta serà enviada a la UEFA Champions League, als madridistes i a “tot el món”, amb un recull de fins a tretze “proves” que indicarien que l’àrbitre va afavorir el Barça, entre les quals s’hi troben un gol en fora de joc de Luis Suárez, tres penals no xiulats a favor del PSG, els minuts de temps afegit de la primera i segona part o les expulsions de Piqué, Neymar i Suárez.

 

Aquest senyor, tot i no indicar el seu madridisme en la petició, disposa d’unes xarxes socials on l’activitat demostra la seva tendència esportiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa