Món Esport
En què guanya Justin Bieber a Messi, Suárez o Neymar?
  • CA
El trident amb el cantant Justin Bieber | FC Barcelona

Justin Bieber ha estat un dels protagonistes de la setmana en clau blaugrana. El cantant canadenc va actuar ahir a la nit al Palau Sant Jordi davant una multitud de fans que s’esperaven a la porta durant mesos. Bieber provoca furor entre els adolescents, però molt rebuig entre les persones de franges d’edat més avançades i sobretot, entre els aficionats del Barça.

Íntim amic de Neymar, van passar tot el dia de dilluns junts per Barcelona, dinant a restaurants de luxe i fent curses de Karts, tal com va explicar el periodista Gerard Romero a SER Cataunya. El crack brasiler i el cantant tenen una gran relació des de l’estiu passat, que van coincidir a Las Vegas de vacances, juntament amb Lewis Hamilton.

 

Justin Bieber va visitar les instal·lacions del Barça i va jugar a futbol sobre la gespa del camp 1 de la CE Joan Gamper. El Barça va penjar aquest vídeo a les xarxes socials.

 

Però no és el primer cop que Bieber visita la Ciutat Esportiva del Barça. Ja ho va fer l’any 2011, aleshores amb Pep Guardiola a la banqueta i sense Neymar a l’equip. Més jove, Bieber va entrenar-se amb els aleshores jugadors blaugranes i el Barça, també va penjar un vídeo a les xarxes.

Aquest és el vídeo amb més “dislikes” (és a dir, “no m’agrada”) de la història del canal de Youtube del Barça. Els “no m’agrada” (més de 12.000) quadrupliquen els “m’agrada” (uns 3.000) i és, amb diferència, el vídeo que més rebuig ha generat a les xarxes per part dels seguidors blaugranes.

 

Justin Bieber ha aconseguit superar Messi, Neymar i companyia en “dislikes” a Youtube, quelcom que demostra que Justin Bieber no seria benvingut a qualsevol acte de celebració de títols. El culer prefereix l’Elèctrica Dharma.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa