Món Esport
L’Uni Girona torna a caure a Salamanca (76-58)

L’Uni Girona arribava a la final de la Copa conscient que no eren les favorites i que seria molt complicat vèncer el Perfumerías Avenida. L’equip castellà jugava a casa, a Salamanca, i això era un avantatge més que considerable tenint en compte la igualtat entre tots dos equips. Com ha passat les darreres tres vegades en aquesta competició, les catalanes han caigut davant les grans contricants dels darrers anys, aquest cop amb contundència (76-58), gràcies a un gran partit de Tiffany Hayes.

L’aler americana ha estat la peça més determinant del partit. A partir del tercer quart, el seu encert ha estat bàsic per anar deixant les gironines enrere en el marcador. Sonja Vasic, amb 14 punts, i Abby Bishop, amb 10, han estat les jugadores més destacades del conjunt català, l’aportació de les quals ha estat més que insuficient per igualar l’equip de Miguel Ángel Ortega. D’aquesta manera, la ja clàssica pugna entre Girona i Salamanca es manté en el bàsquet estatal, amb aquest lleuger avantatge que sempre sembla afavorir les castellanes.

El Perfumerías Avenida suma la seva setena Copa de les darreres nou ocasions i l’Uni Girona perd la seva quarta final consecutiva, sempre davant el mateix rival. En total, les castellanes sumen nou trofeus i les catalanes encara no n’han pogut aixecar cap. Si bé les de Salamanca són l’equip més guardonat en aquesta competició, cal recordar que el Masnou Basquetbol encara es manté en la segona posició històrica, amb set títols, gràcies el seu domini durant les dècades dels 70 i els 80.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa