Un futbolista de l’Athletic celebra la condemna contra La Manada: “Sempre ha estat una violació”

No és la primera vegada que Mikel San José es pronuncia sobre la realitat social i política del país

El passat divendres, el jugador de l’Athletic Club de Bilbao, Mikel San José, es va pronunciar a través de les xarxes socials sobre un dels temes que ha generat més polèmica dels últims mesos. El navarrès, un dels futbolistes més compromesos amb la realitat social i política del país, va celebrar la condemna de 15 anys de presó que el Tribunal Suprem ha estipulat pels cinc membres de La Manada, culpables d’haver agredit sexualment una jove durant les festes de San Fermín del 2016. “Jo sempre t’he cregut. Sempre ha estat una violació”, va comentar a través de Twitter.

No és la primera vegada que San José es mulla sobre un tema d’abast nacional sense por a les crítiques. El passat mes de març ja va assegurar, en relació al judici dels presos independentistes, que era un “autèntic disbarat” i va confessar que els líders estaven “sent jutjats per una cosa que el poble català reclamava”.

Més informació

Comentaris

    Joan Sala Juny 22, 2019 8:55 pm
    El país veí , apaÑa , és un lloc on hi han moltes lleis però on hi ha molt poca ( o gens ) justícia . Com pot tenir aquests dubtes un tribunal ? Plegueu !!

Nou comentari