La FIFA desmenteix les informacions “enganyoses” que pretenien desprestigiar el ‘The Best’ de Messi

"No hi ha cap dubte quant a l'autenticitat del resultat", ha assegurat el màxim organisme del futbol mundial

La FIFA ha desmentit les “informacions injustes i enganyoses” referents a les votacions dels premis The Best i ha assegurat que “no hi ha cap dubte en l’autenticitat” del procés que va coronar Leo Messi com al millor jugador del món. “La FIFA s’ha decebut en veure una sèrie d’informacions en els mitjans de comunicació que qüestionen la integritat del procés de votació per al The Best. Aquestes informacions són injustes i enganyoses. El procediment de votació per a cadascun dels premis és supervisat per un observador independent“, ha explicat l’organisme en un comunicat.

En aquest sentit, la FIFA ha explicat que el procediment de votació obliga al fet que totes les federacions enviïn els seus vots tant de forma electrònica com per escrit i que aquests documents han de ser signats tant per les persones responsables de la federació com per les persones autoritzades per votar. “Per tant, perquè un vot sigui vàlid ha d’incloure les signatures respectives i el segell de la federació“, ha subratllat.

Per tot això, la FIFA ha assegurat que pot “demostrar que es van tenir en compte tots els vots presentats de conformitat amb les normes i dins dels terminis”. “En conseqüència, no hi ha cap dubte quant a l’autenticitat del resultat. Si hi ha algun cas d’irregularitats, i fins i tot si això no afecta el resultat de la votació, la FIFA investigarà i aplicarà sancions quan sigui necessari“, ha conclòs.

Més informació

Nou comentari