Món Esport
La Federació proposa una Segona de 24 equips
  • CA

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha proposat a LaLiga i el Consell Superior d’Esports (CSD) una Segona Divisió de 24 equips com a solució al cas Fuenlabrada. L’equip madrileny no va poder jugar l’últim partit de la temporada davant el Deportivo de la Corunya per comptar amb múltiples jugadors positius per coronavirus i LaLiga ha decidit suspendre aquest duel. Així, els gallecs ja serien equip de Segona B, mentre que el Fuenlabrada FC no tindria opció de lluitar pel play-off d’ascens.

La solució de la RFEF continuaria deixant els madrilenys a Segona -i l’Elx ocuparia la seva plaça al play-off- però permetria a Numància i Depor, equips que han descendit, mantenir-se a la categoria. Això seria així pel fet que no van poder disputar una darrera jornada unificada en igualtat de condicions i aquests dos conjunts, que lluitaven per la permanència amb la Ponferradina i el Lugo, se salvarien automàticament. Ara bé, això és només la proposta de la RFEF i no és, ni de bon tros, definitiva.

L’entitat presidida per José Luis Rubiales no especifica què hauria de passar amb el Fuenlabrada i, ara mateix, la situació d’aquest club és molt ambigua. Mentre des de la presidència i la plantilla lluiten per poder jugar aquest partit davant el Depor, sigui amb els futbolistes que sigui, malgrat que molts ja s’han recuperat de la Covid-19, LaLiga els vol deixar a Segona i encara hi ha postures més extremes que demanen el descens administratiu per haver viatjat a La Corunya amb molts contagiats i haver comès un delicte contra la salut pública.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa