Món Esport
Un punt que no treu de pobre el Sabadell (0-0)
  • CA

Si no pots guanyar, intenta empatar. Pot semblar un tòpic -i sí, perquè negar-ho, ho és-, però enguany a Sabadell saben que s’ha de valorar i lluitar per cada punt com si fos l’últim. I si només és un punt, doncs només és un punt. El Sabadell suma el seu cinquè empat consecutiu davant el Logronyès i es manté ben viu en la lluita per la permanència (0-0). Això si, els d’Antonio Hidalgo no poden tombar un dels seus rivals directes en un partit on han gaudit de les millors ocasions i, com a penyora, dormiran una nova setmana en posicions de descens.

I és que els d’Antonio Hidalgo ho han tingut a l’abast. Davant un dels rivals directes per la permanència, el Sabadell era plenament conscient que l’agònic punt aconseguit a Almeria només es podia fer bo tombant el Logronyès. Amb aquesta premissa, el Sabadell ha saltat a la Nova Creu Alta disposat a sotmetre el rival i a punt han estat d’obrir la llauna a la primera de canvi. Stoichkov, però, ha errat de manera incomprensible quan, sol sota pals, ho tenia tot a favor per marcar. La rèplica local ha estat de Grego Sierra, que ha estat a prop del gol en una rematada de córner.

A la represa, el Sabadell ha baixat una marxa i ha preferit no especular. I han fet bé, perquè Nano Mesa ha fregat el gol en el 85’ en una rematada que s’ha estavellat al pal. Al final, un punt que no treu de pobre al Sabadell però que, això sí, els manté vius en la lluita per la permanència.



Més notícies
El Sabadell suma un gran punt a Almeria | LaLiga
Punt heroic del Sabadell a Almeria (2-2)
Notícia: Punt heroic del Sabadell a Almeria (2-2)
Comparteix
El Sabadell resisteix i sap patir per sumar un punt al 84’ al camp de l’equip més en forma de la Segona Divisió
El Sabadell no pot sumar els tres punts davant el Lugo | CE Sabadell
Els maleïts últims minuts tornen a castigar el Sabadell (1-1)
Notícia: Els maleïts últims minuts tornen a castigar el Sabadell (1-1)
Comparteix
El destí torna a ser excessivament cruel amb el Sabadell, que deixa escapar el triomf davant el Lugo al 93’

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa