Un punt que no treu de pobre el Sabadell (0-0)

El Sabadell, amb la pólvora mullada, suma el seu cinquè empat consecutiu davant el Logronyès

Si no pots guanyar, intenta empatar. Pot semblar un tòpic -i sí, perquè negar-ho, ho és-, però enguany a Sabadell saben que s’ha de valorar i lluitar per cada punt com si fos l’últim. I si només és un punt, doncs només és un punt. El Sabadell suma el seu cinquè empat consecutiu davant el Logronyès i es manté ben viu en la lluita per la permanència (0-0). Això si, els d’Antonio Hidalgo no poden tombar un dels seus rivals directes en un partit on han gaudit de les millors ocasions i, com a penyora, dormiran una nova setmana en posicions de descens.

I és que els d’Antonio Hidalgo ho han tingut a l’abast. Davant un dels rivals directes per la permanència, el Sabadell era plenament conscient que l’agònic punt aconseguit a Almeria només es podia fer bo tombant el Logronyès. Amb aquesta premissa, el Sabadell ha saltat a la Nova Creu Alta disposat a sotmetre el rival i a punt han estat d’obrir la llauna a la primera de canvi. Stoichkov, però, ha errat de manera incomprensible quan, sol sota pals, ho tenia tot a favor per marcar. La rèplica local ha estat de Grego Sierra, que ha estat a prop del gol en una rematada de córner.

A la represa, el Sabadell ha baixat una marxa i ha preferit no especular. I han fet bé, perquè Nano Mesa ha fregat el gol en el 85’ en una rematada que s’ha estavellat al pal. Al final, un punt que no treu de pobre al Sabadell però que, això sí, els manté vius en la lluita per la permanència.

Més informació

Nou comentari