Dures crítiques a Piqué per haver dit que els àrbitres són del Madrid

El central del Barça va fer aquestes declaracions en una entrevista amb el "youtuber" djmariio

“El 85% dels àrbitres són del Madrid”. Aquestes van ser les paraules de Piqué a l’entrevista concedida al “youtuber” djmariio. El català també va assenyalar que massa comentaristes esportius tenen un passat blanc. Davant aquestes declaracions, diverses veus del món de l’esport no han trigat a sortir-hi al pas.

El primer ha estat l’exàrbitre Eduardo Iturralde Gonzalez que, en declaracions a la Cadena SER, ha etzibat: “Jo li diria a Piqué que no es contradigui, o creus en els àrbitres o no hi creus“. L’excol·legiat afirma que ell no dubta de la professionalitat del central blaugrana, però ha afegit que “seguint el seu argument, quan jugava en el Reial Saragossa, es deixava guanyar pel Barça?“.

Una altra veu que ha sortit a la polèmica de les paraules de Piqué ha estat l’exjugador del Reial Madrid, i actualment comentarista esportiu, Álvaro Benito. L’exmadridista ha contestat: “de la mateixa forma que si un futbolista criat a La Masia o a Valdebebas va a la Reial Societat no deixarà de ser un professional, quan comento o analitzo no tinc cap samarreta posada”, i afegeix que fer-ho seria “una falta d’ètica professional molt gran”.

Més informació

Nou comentari