Món Esport
Borja Iglesias podria tenir els dies comptats a l’Espanyol

El malson continua tenyint-se de verd i blanc. Si fa un mes el Reial Betis dilapidava el projecte de l’Espanyol enduent-se Rubi al Villamarín, ara sembla que des de Sevilla continuen tenint l’entitat blanc-i-blava en el punt de mira. Segons apunten des d’Andalusia, Borja Iglesias hauria tirat pel dret i hauria donat via lliure als seus representants, Alberto i Lorenzo Toldrá, perquè es reuneixin amb els directius bètics a les oficines del Villamarín. En un obrir i tancar d’ulls, doncs, l’espanyolisme podria veure com se li escapen dos dels grans baluards d’una temporada històrica i per al record.

El mandat de Chen Yansheng, però, posa pals a les rodes al Betis, que estaria buscant finançament per a poder afrontar el que seria el fitxatge més car de la seva història. La clàusula del ‘Panda’ és de 28 milions i l’Espanyol no està disposat a rebaixar-ne ni un euro. Clàusula o res; fórmula empleada inicialment també per la més que possible sortida de Mario Hermoso a l’Atlètic de Madrid.  

I és aquí on rau el quid de la qüestió. A hores d’ara el Reial Betis, que fa ara mans i mànigues per acontentar un Rubi que hauria demanat retrobar-se amb el davanter gallec, necessita sospesar el tempo de la operació. És a dir, l’adeu de Borja encara podria patir un lleuger recés ja que a Sevilla encara han de decidir com abonen els 28 ‘quilos’ de la clàusula i, fins i tot, segons ‘Mundo Deportivo’, podrien acudir a un fons d’inversió per fer front aquesta una operació milionària.

Ara, doncs, tot sembla indicar que Borja Iglesias serà el pròxim en fer les maletes. Més enllà dels 28 milions que deixaria a la caixa, però, el de Santiago de Compostela deixaria també un llegat d’afecte amb l’afició blanc-i-blava gairebé inèdit. En només una temporada, Borja s’ha guanyat l’espanyolisme a base de gols –n’ha anotat 20 entre Lliga i Copa del Rei- i perseverança, i és per això que el mateix futbolista hauria expressat la seva voluntat de marxar de la millor manera possible.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa