El Barça goleja a domicili i aprofita l’empat de l’Atlètic de Madrid (0-4)

El Barça femení no afluixa i és més líder de la Lliga Iberdrola. El conjunt blaugrana ha golejat el València a domicili amb gols d’Aitana Bonmatí, Jennifer Hermoso i dos d’Alèxia Putellas. L’empat de l’Atlètic de Madrid (2-2 contra el Betis) deixa les blaugrana encara més líders amb tres punts d’avantatge sobre les madrilenyes.

Les blaugrana han tornat a fer un partit molt sòlid que han encarat en la primera meitat i han sentenciat en la segona. Jenni Hermoso ha fet el primer gol en el minut 12 amb un gol de cap. Abans del descans, Alèxia Putellas ha fet el segon. El València ha patit dos contratemps en forma de lesions en la primera meitat que han condicionat l’equip local. En la segona meitat, novament Alèxia en el 72′ i Mariona Caldentey en el 75′ han sentenciat en tres minuts.

L’Espanyol suma el segon punt de la temporada

Les periques han empatat sense gols a casa contra el Huelva i han sumat el segon punt de la temporada. Les blanc-i-blaves segueixen en una situació molt compromesa com a últimes classificades a sis punts de la salvació que marca el CD Tacón.