Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat

"Me'n vaig perquè el club no em dona la confiança que necessito", explica

Zinédine Zidane va deixar de ser tècnic del Reial Madrid durant la setmana passada. En la segona etapa a la banqueta blanca, el francès no ha pogut arribar, ni de bon tros, als èxits que va assolir entre el 2016 i el 2018. De les tres Champions consecutives, ha passat a guanyar només una Lliga i una Supercopa entre el 2019 i el 2021. Malgrat que el club no el volia acomiadar, ha estat ell qui ha trencat el contracte amb l’entitat merengue i ha escrit una carta oberta al madridisme que ha publicat el diari As.

En el seu text, Zidane envia un missatge d’afecte i suport als merengues. Deixa clar que serà madridista sempre i que “passar vint anys al Madrid ha estat el més bonic de la meva vida”. Ara bé, amb aquestes paraules també tanca la porta a un possible retorn al club, com a mínim a curt o mitjà termini. Això sí, aclareix que “no m’he cansat d’entrenar”. En aquest sentit, podria agafar les regnes de la selecció francesa després de l’Eurocopa o el Mundial, segons apunten diversos mitjans.

Ara bé, quan Zidane explica els motius del seu adéu, no té cap problema a assenyalar directament Florentino Pérez, president del Madrid. “Me’n vaig perquè el club no em dona la confiança que necessito”, escriu. I afegeix: “Durant els últims mesos m’hauria agradat que la relació amb el president hagués estat una mica millor”. D’aquesta manera, Florentino queda identificat com a gran responsable de la marxa de Zidane, tot i que la premsa madrilenya també parla d’un esgotament del tècnic francès amb el fet d’haver de fer fins a quatre rodes de premsa a la setmana.

Més informació

Nou comentari