Món Esport
Zidane, molt qüestionat abans d’una setmana clau per al Madrid
  • CA

La derrota del Reial Madrid al camp del Xakhtar Donetsk, sumada al mal inici blanc a la Lliga i a la Champions League, ha encès les alarmes a Valdebebas. Si el conjunt merengue encara pot classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions, és, en gran part, gràcies al fet que en el seu grup no hi ha hagut cap equip especialment regular. Els mèrits que han fet els de Zinedine Zidane per passar a la següent fase de la màxima competició continental han estat escassos. I a la capital d’Espanya en són ben conscients.

L’entrenador francès, de fet, està més qüestionat que mai des que va començar la seva segona etapa al capdavant dels blancs. Els principals mitjans de comunicació de Madrid ja han posat sobre la taula els dos noms que Florentino Pérez estudia en cas que acabi sacsejant la banqueta: Mauricio Pochettino, l’etern candidat, i Raúl Gonzalez, el tècnic del filial. En principi, el president no hauria de prendre cap decisió de forma immediata: els pròxims partits, per tant, seran els que determinaran el futur de Zidane.

El calendari, no obstant això, no serà gens benvolent amb el Madrid. En només una setmana, afrontarà tres compromisos a vida o mort: la visita al Sánchez Pizjuán de Sevilla, el duel de Champions sense marge d’error contra el Borussia Mönchengladbach i el derbi davant l’Atlètic de Madrid. El repte, tenint en compte les circumstàncies, és majúscul per a un equip que ja ha perdut cinc enfrontaments aquesta temporada. Zidane s’ha situat contra les cordes just abans d’uns dies molt complicats.

Ell, però, té clar que no dimitirà. “No, no dimitiré. Em sento amb forces i m’ho deixaré tot com he fet sempre. El futbol és així. Hem d’aixecar el cap i pensar en el pròxim partit. Sé que sempre dic el mateix, però és que no hi ha més remei. És un moment difícil, però hem de mostrar el nostre caràcter i orgull. Hem de creure-hi i lluitar”, va declarar el francès a l’Olímpic de Kíev, escenari de la desfeta contra el Xakhtar. “Hem de sobreposar-nos a aquesta dinàmica, continuar treballant i creure en el que fem”, va sentenciar.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a desembre 02, 2020 | 13:32
    Doctor Strangelove desembre 02, 2020 | 13:32
    Un moment, el Realíssim depèn d'ell mateix per passar a vuitens! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa