Zidane, a la corda fluixa: “Ja veurem què passa”

L’entrenador del Madrid, molt qüestionat després de la derrota a la Copa contra l’Alcoià

L’entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, no creu que l’eliminació contra l’Alcoià a la Copa del Rei sigui “una vergonya” i tampoc s’ha mostrat preocupat pel seu futur, ja que “passarà el que hagi de passar”. “És veritat que hem jugat contra un Segona B i havíem de guanyar el partit, però no ha estat així. No ha estat una vergonya, no és res d’això. Aquestes coses poden passar en la carrera d’un futbolista. Assumeixo la meva responsabilitat, hem de seguir treballant”, ha declarat.

“És un altre dia dolorós, ja que no ens agrada perdre. Però no ens podem tornar bojos”, ha afegit el tècnic francès, que creu que “hem tingut ocasions per fer el segon gol, però no les hem aprofitat”. “És cert que ens ha costat. És un moment complicat, estem fora de la Copa. Havíem de fer una altra cosa, però els jugadors ho han intentat”, ha afirmat per alliberar de bona part de la culpa a la plantilla i carregar-se a la seva esquena.

L’entrenador del Madrid no tem pel seu futur, com a mínim de moment. “Hem d’estar més concentrats, jo crec que el meu missatge arriba al vestidor. Estem tots en el mateix vaixell. Jo soc l’entrenador, la responsabilitat és meva com sempre. Si haguéssim fet el segon gol, estaríem parlant d’una altra cosa. El futbol és així. Quan es perd sempre es parla d’aquestes coses. Jo estic tranquil. Passarà el que hagi de passar. Ja veurem”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari