Vinicius podrà jugar el Clàssic… si Lopetegui ho vol

El Comitè d'Apel·lació ha retirat la primera de les dues grogues que va veure amb el Castilla i, per tant, li retira la sanció

Julen Lopetegui pot comptar amb un reforç inesperat de cara a la visita del Reial Madrid al Camp Nou en el Clàssic d’aquest diumenge. I és que el Comitè d’Apel·lació ha acceptat el recurs presentat pel club blanc i retirat una de les dues grogues que li van suposar merèixer l’expulsió amb el Madrid Castilla contra el Celta B el passat cap de setmana. En aquell mateix partit havia marcat un gol de falta. 

 

L’atacant brasiler va veure una primera groga per encarar-se a un rival al minut 67 i, una estona després, al minut 87, va veure la segona per tirar-se quan entrava a l’àrea. El Comitè de Competició el va sancionar per un partit, però després del recurs blanc, el jugador finalment podrà ser al Camp Nou si Lopetegui així ho considera. En cas que el deixi fora de la llista, podria jugar dissabte amb el filial blanc contra el Fuenlabrada (20 h). Fins al moment, Vinicius ha participat en dos partits amb el primer equip, però la seva participació ha estat residual: 2 minuts davant l’Atlètic i 10 contra l’Alabès.

Nou comentari