Món Esport
Vinícius i Courtois sostenen el Madrid (1-0)
  • CA

El Reial Madrid s’ha fet fort a les àrees per superar el Valladolid i guanyar el seu segon partit consecutiu (1-0). El conjunt blanc no ha ofert una gran imatge, ni de bon tros, però ha agraït les parades de Thibaut Courtois i un gol puntual de Vinícius Jr, que ha sacsejat el partit sortint des de la banqueta, per aconseguir que els tres punts no marxessin de l’estadi Alfredo di Stéfano.

L’equip de Zidane ha demostrat que encara està molt lluny de la gran versió que va exhibir la temporada passada després del confinament i que li va permetre, juntament amb diverses actuacions arbitrals polèmiques, coronar-se campió de la Lliga del coronavirus. El Madrid no ha aconseguit ser superior al Valladolid i, de fet, ha necessitat l’aportació de Courtois sota pals per marxar al descans amb el mateix marcador amb què havia començat el partit.

Luka Jovic, titular al costat de Benzema, ha tingut l’ocasió més clara per als blancs durant la primera meitat. A la represa, Casemiro també ha pogut avançar els madrilenys, mentre que Shon Weissman ha fet un xut molt bo que ha obligat Courtois a fer una gran aturada. Amb el matx encallat i un Madrid molt pla, Vinícius ha aprofitat un error defensiu del Valladolid per marcar l’únic gol de la nit i frustrar una posada en escena val·lisoletana molt seriosa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa