Món Esport
[VÍDEO] Tensió a Madrid: Ramos perd els papers contra un jugador del planter
  • CA

L’entrenament d’aquest dilluns del Reial Madrid ha deixat unes imatges que mostren la tensió que es viu al club de la capital d’Espanya com a conseqüència dels mals resultats de l’equip. Amb Lopetegui contra les cordes, Sergio Ramos ha protagonitzat una escena que alimenta els nervis que viu el vestidor madrileny. Durant un dels exercicis de la sessió matinal en què els futbolistes havien de passar-se la pilota amb les mans, Reguilón, que té fitxa del primer equip però juga amb el filial, ha intentat robar-li la pilota i li ha fet un cop al nas al capità. El central andalús no s’ha pres gens bé i ha reaccionat propinant-li un fort cop de pilota.

 

 

La cosa no ha acabat aquí, ja que Ramos ha tornat a teledirigir una pilota cap al defensa del planter. Luka Modric s’ha vist obligat a intervenir i calmar-lo, mentre que Reguilón no feia més que aguantar els retrets del seu company d’equip. El Reial Madrid està vivint una situació complicada i situacions com la que s’ha viscut aquest dilluns en són una clara prova.

 

Després de l’entrenament, però, ambdós protagonistes han tret ferro a l’assumpte. D’una banda, Sergio Ramos s’ha disculpat, encara que també ha dit que “són situacions força habituals”. Reguilón no s’ha enfadat amb el seu capità.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa