Món Esport
Una victòria poc convincent que no legitima Lopetegui (2-1)
  • CA

El Madrid torna a guanyar després de cinc partits sense fer-ho, però no convenç. Lopetegui aprofita la bona relació blanca amb la Champions League per agafar una mica d’aire encara que, tot i superar el Viktoria Pilsen (2-1), la seva presència en el Clàssic del pròxim diumenge no està ni molt menys assegurada. Benzema i Marcelo han premiat el domini d’un conjunt local que s’ha tornat a mostrar molt feble defensivament i que ha acabat demanant l’hora contra el pitjor equip del seu grup.

 

Conscient que la seva situació era límit, Julen Lopetegui ha aprofitat l’alineació titular per enviar un missatge als aficionats del Santiago Bernabéu. Almenys, té personalitat: Varane no va estar gens bé contra el Llevant i avui ha vist el matx des de la banqueta. Sobre el terreny de joc, el Madrid ha tornat a tenir més la pilota que els seus rivals i ha comptat amb força ocasions, però les ha perdonat i ha vist com els txecs necessitaven fer molt poca cosa per intimidar Keylor Navas, avui el porter titular dels madrilenys . Tot i que Benzema, després d’una centrada de Lucas Vázquez, ha avançat el conjunt de la capital espanyola només iniciar el duel (en l’onzè minut) i es preveia una nit tranquil·la, els locals no s’han sentit còmodes pràcticament cap moment i el Viktoria Pilsen ha tingut tres oportunitats, sobretot una de Hrosovsky just abans del descans, per igualar el marcador. Avui, però, la sort ha somrigut als interessos madridistes.

 

La segona meitat ha seguit el mateix guió fins que Marcelo (qui, per cert, ha hagut d’acabar el partit abans d’hora per culpa d’una lesió) ha vist porteria en aprofitar una gran passada d’esperó de Bale. Llavors, el Madrid s’ha relaxat completament i això ha animat els visitants, que havien viatjat a Espanya coneixedors de les grans possibilitats que tenien de pagar els plats trencats. Hrosovsky ha sorprès tothom amb una diana en una jugada puntual i els de Lopetegui han acabat patint per conservar l’avantatge i sumar tres punts vitals per seguir compartint el lideratge del grup G amb la Roma, que aquest dimarts ha superat el CSKA de Moscou amb un còmode 3-0.

 

Al final, el Reial Madrid ha segellat una victòria important per aixecar els ànims de l’afició madridista abans del Clàssic que es disputarà al Camp Nou el pròxim cap de setmana. Els merengues, però no ho veuen massa clar, i una gran prova d’això és que han acomiadat els futbolistes blancs amb xiulets. Lopetegui segueix sense convèncer però almenys torna a tastar el sabor de la victòria i, si Florentino no ho evita, serà l’entrenador en la visita dels setens classificats de la Lliga Santander al Barça, campió i líder d’aquesta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa