Món Esport
Els tres assenyalats per Florentino després de l’eliminació de la Champions
  • CA
agraph -->

El Reial Madrid d’aquesta temporada s’ha anat aguantant fent malabarismes fins a arribar a les semifinals de la Champions. Amb la flor de Zidane, semblava que fins i tot podien arribar a la final, però el Chelsea s’ha encarregat de fer justícia i posar a lloc els blancs. D’aquesta eliminatòria, han quedat alguns futbolistes molt assenyalats, i si no ho arreglen guanyant la Lliga en els partits que els queden, ens espera un estiu mogudet als despatxos del Santiago Bernabéu.

El primer, i un dels més assenyalats, és Zinédine Zidane. El tècnic francès no ha trobat la fórmula per fer funcionar aquest equip correctament i tampoc no ho va saber fer la temporada passada, en què va guanyar la Lliga amb un final de curs molt sospitós pel que fa a l’arbitratge. A Londres, Zidane va intentar apostar per un sistema nou, no li va funcionar i no va saber fer canvis a temps.

El segon assenyalat és Eden Hazard. Hauria de ser l’estrella del Madrid. Es van pagar 120 milions d’euros per ell i se sospita que fins i tot podrien haver estat més. S’ha passat les dues temporades al Bernabéu lesionat, amb una actitud poc professional i a Londres va fer vessar el got. Després d’un partit terrible, va anar a veure els seus excompanys i s’ho va passar d’allò més bé rient i fent broma. La premsa madrilenya demana el seu cap.

També va quedar molt tocada la imatge de Sergio Ramos. El capità del Madrid està marejant la perdiu durant tota la temporada amb la seva renovació. Això no està agradant gens a la capital estatal, però fins ara se li havia perdonat per l’estima que se li té. Tanmateix, ahir va voler forçar per poder jugar i el seu partit va ser tan dolent que potser el millor hauria estat deixar el seu lloc a algú altre.

Finalment, hi ha altres futbolistes que, després de l’eliminació de la Champions, també ha quedat clar que estan més fora que dins. És el cas, per exemple, de Marcelo, que està fent molt mala temporada i ahir Zidane va preferir un Mendy tocat al lateral brasiler. Tampoc no surten reforçats jugadors com Asensio o Isco, molt lluny del seu millor moment, mentre que Kroos i Modric, que han fet una gran temporada, també queden assenyalats, no per mal joc, sinó perquè ha quedat clar que necessiten un relleu perquè no ho poden jugar tot.



Més notícies
Mount celebra el seu gol contra el Madrid | Chelsea FC
La premsa de Madrid embogeix i es desespera amb l’eliminació de la Champions
Notícia: La premsa de Madrid embogeix i es desespera amb l’eliminació de la Champions
Comparteix
Demanen que Florentino Pérez vengui immediatament Eden Hazard
Werner i Ramos lluiten una pilota | Europa Press
Justícia futbolística: el Chelsea elimina el Madrid a les semifinals de la Champions (2-0)
Notícia: Justícia futbolística: el Chelsea elimina el Madrid a les semifinals de la Champions (2-0)
Comparteix
Els blancs han estat clarament superats pel conjunt londinenc, que jugarà la final contra el City de Guardiola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa