Món Esport
El tracte de favor de Foment a Florentino Pérez
  • CA

El dilluns passat, el Reial Madrid va assaltar el Granada al Nuevo Los Cármenes i va fer un pas de gegant cap a la Lliga. El club blanc, de fet, va deixar la competició de la regularitat vista per a una sentència que podria dictar-se aquest dijous si els de Zidane superen el Vila-real a Valdebebas, independentment del que passi al Camp Nou en el partit entre el Barça i l’Osasuna. Després del compromís, l’expedició merengue va poder tornar a la capital d’Espanya sense haver de fer nit a Andalusia.

I és que, segons ha informat El Confidencial, els futbolistes del Madrid van poder dormir a casa seva gràcies a un tracte de favor del Ministeri de Foment a Florentino Pérez a través d’Aena, l’empresa que gestiona els aeroports. L’única terminal que té l’aeroport Federico García Lorca Granada-Jaén només funciona des de les cinc del matí fins a tres quarts de dotze de la nit, sempre segons el mitjà de comunicació citat, però això no va impedir que els jugadors poguessin agafar un vol a quarts de dues de la matinada, poc més d’una hora després que acabés el partit.

No és la primera vegada que es fan excepcions als horaris establerts, però la informació d’El Confidencial assegura que en les nou jornades de Lliga disputades després del confinament –en què força partits s’han disputat a les 22.00 hores– hi ha clubs que han fet exactament la mateixa petició que Florentino tenint en compte el calendari frenètic de la nova normalitat, però que les seves propostes no han estat acceptades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa