Món Esport
Theo Hernández, nou jugador del Reial Madrid
  • CA

El Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid han oficialitzat el traspàs del futbolista Theo Hernández al conjunt blanc. Sense especificar xifres econòmiques, el club madridista ha confirmat que el lateral esquerre francès de 19 anys signarà un contracte per sis temporades i que serà presentat el proper dilluns 10 de juliol a les 19:30 hores a la llotja d’honor del Santiago Bernabéu.

Theo Hernández ha disputat la darrera temporada amb l’Alabès, cedit des de l’Atlètic de Madrid, amb qui ha signat un curs excepcional i amb qui ha acabat disputant la final de la Copa del Rei al Vicente Calderón davant el Barça. Precisament, el gol del conjunt vitorià a la final el va anotar el mateix Theo, en un brillant llançament de falta.

 

Theo ha estat un dels futbolistes revelació de la temporada, un fet que l’ha permès rebre ofertes de grans clubs a nivell internacional, fins i tot del Barça, que s’hi va interessar a principis del mes de maig, abans d’enfrontar-s’hi en la final de la Copa del Rei a Madrid.

Segons ha explicat el seu club d’origen, “el jugador, que tenia contracte fins el 2021, ha refusat en diverses ocasions les propostes de renovació de l’Atlètic de Madrid i les ofertes de diversos clubs europeus per fer-se amb els seus serveis, a la vegada que ha manifestat en reiterades ocasions el seu ferm desig de jugar en el Reial Madrid”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa