Món Esport
El sorteig de la Champions torna a somriure al Madrid
  • CA

El Reial Madrid de Zinédine Zidane s’enfrontarà al Liverpool de Jürgen Klopp als quarts de final de la Champions League. Malgrat que això hauria estat una pèssima notícia per als blancs la temporada passada, aquest curs no és el mateix. Els anglesos són sisens a la Premier League i han perdut o empatat més partits que no pas guanyat. Són un equip molt pitjor del que havien demostrat no fa tant temps i és una eliminatòria relativament assequible per als merengues.

Tanmateix, la gran sort dels madridistes no és aquesta. De la forma amb la qual ha quedat definit el quadre, si els blancs eliminen el Liverpool, s’enfrontaran contra el guanyador de l’eliminatòria entre Porto i Chelsea a la semifinal, els dos equips, juntament amb el Borussia Dortmund, més fluxios de la competició.

Guardiola pot somiar amb aquesta Champions

Per la seva banda, el Manchester City de Pep Guardiola també ha tingut bona fortuna. Els citizens s’enfrontaran al Borussia Dortmund alemany, equip que no aixeca el cap a la Bundesliga. Erling Haaland és el gran argument d’un conjunt que ho hauria de tenir molt complicat per batre la màquina de guanyar que ha creat el tècnic de Santpedor a Manchester. Tanmateix, si els anglesos passen, tindran la pitjor semifinal possible, contra Bayern de Munic o PSG.



Més notícies
Ronaldinho, detingut al Paraguai | EFE
Preocupació per la salut de Ronaldinho després de la mort de la seva mare
Notícia: Preocupació per la salut de Ronaldinho després de la mort de la seva mare
Comparteix
Els seus amics han manifestat que pateix un problema amb la beguda
Carmichael i Thomas, amb altres companys del Barça | Fundació Bàsquet Català
Troben viu un jugador del Barça que donaven per mort des de feia 40 anys
Notícia: Troben viu un jugador del Barça que donaven per mort des de feia 40 anys
Comparteix
Ho ha explicat el seu excompany blaugrana Norman Carmichael

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa