Un solitari gol de Carvajal atorga el triomf al Reial Madrid (0-1)

El Reial Madrid ha tornat al camí de la victòria en vèncer per 0 a 1 al camp del Betis. Un golàs de Carvajal al minut 61 ha servit als madrilenys per resoldre un partit força igualat. L’equip de Carlo Ancelotti suma set punts de nou possibles.

Tots dos equips han disposat d’ocasions al primer temps. La millor ha estat per Benzema només començar, que no ha aprofitat una passada de la mort de Vinicius després d’una gran jugada individual del brasiler. Poc després, Isco ha servit una falta a l’àrea andalusa i Militao ha definit amb una volea que ha obligat a intervenir Rui Silva. A la porteria contrària, Courtois ha hagut d’aparèixer també per impedir un gol de Fekir de falta directa.

El Betis ha mostrat ganes de sumar els tres punts en tot moment i no ha deixat de buscar la porteria madridista. Canales ha estat a punt de sorprendre els blancs amb una centrada que s’ha enverinat i ha marxat fregant el travesser. Abans del descans, Courtois ha tornat a salvar el Madrid impedint que Juanmi enviés la pilota al fons de la xarxa amb un xut des de la frontal.

Els locals han disposat d’una ocasió claríssima als primers minuts del segon temps. Juanmi es quedava tot sol davant Courtois i, en intentar assistir Ruibal, ha perdut la pilota perquè la defensa del Madrid ha tallat la passada. Tot seguit, els blancs s’han avançat al marcador. Benzema ha fet una centrada al segon pal i Carvajal ha inaugurat el marcador amb un xut potentíssim.

El Betis ha tractat de reaccionar al gol de l’equip d’Ancelotti, però no ha aconseguit generar molt de perill al tram final de partit més enllà d’algun xut que ha aturat sense gaires complicacions Thibaut Courtois. Al temps afegit, Hazard ha estat a punt d’ampliar l’avantatge madridista amb un xut potent que ha desviat Rui Silva.