Món Esport
Solari, victimista amb el calendari abans de visitar el Barça
  • CA
Santiago Solari, durant la roda de premsa prèvia al Clàssic de Copa. | EFE

Santiago Solari s’ha mostrat molt crític amb el calendari de LaLiga pel fet que el Reial Madrid ha tingut un dia menys per preparar el Clàssic que el Barça. “És, com a mínim, curiós. Esperem que no sigui deliberat”, ha valorat l’entrenador blanc abans de viatjar cap a Barcelona, on es disputarà l’anada d’unes semifinals de Copa d’infart.

 

A més, Solari ha assegurat que la presència o l’absència de Messi “no ens influeix en absolut per preparar el partit” i que no sent especial pressió de cara al partit del Camp Nou. L’argentí ha destacat que Vinícius “no és indiscutible” i ha demanat que el Clàssic sigui “bonic, que es gaudeixi… i que guanyem”.

 

Les declaracions de Solari prèvies al Barça-Madrid de Copa

 

EL CLÀSSIC, UN GRAN PARTIT

“És un partit entre dos grans rivals com ho és un River-Boca, Inter-Milan, Peñarol-Nacional, San Lorenzo-Huracán… i també el duel contra l’Atlètic de Madrid”.

 

CALENDARI

“És, com a mínim, curiós. No som nosaltres els que el fem. Hem d’anar al Camp Nou, jugar i donar la nostra millor versió. Esperem que no sigui deliberat. S’ha d’analitzar tot, el mitjà, curt i el llarg termini. La competició té el seu ritme natural i proposa coses imprevistes”.

 

VINÍCIUS ÉS INDICUTIBLE?

“No hi ha indiscutibles en el futbol”.

 

GUANYAR, IMPORTANT DE CARA AL FUTUR

“Són competicions diferents. Volem guanyar-les totes. L’objectiu és jugar amb la mateixa serietat, la mateixa obstinació i el mateix futbol tots els compromisos, encara que ara estem centrats en el de demà”.

 

SENSE PRESSIÓ ESPECIAL

“Ens encanta competir aquesta mena de partits als que estem en això. L’hora de la veritat és cada partit. No hi ha diferències entre els uns i els altres”

 

DIFICULTATS A L’HORA DE FER LA CONVOCATÒRIA

“Sí. En estar tots sans (Vallejo ja gairebé ho està) hi ha més que es queden fora. És la part més dura d’aquest treball, confeccionar la llista i saber que es queda gent fora. Però uns altres entren. El que importa és que tots posin el seu talent i la seva obstinació”.

 

CONFIANÇA EN EL SEU EQUIP

  

“No se sap si hi haurà sorpreses tàctiques o no. El que espero és que sigui bonic, que es gaudeixi… i que guanyem. Tots els jugadors hauran d’aportar el que tenen. Uns unes coses i altres arguments diferents. El principal és que tots tirem cap al mateix lloc”.

 

 

MESSI

“Sempre és bo que els millors juguin tots els partits. No ens influeix en absolut si juga o no per preparar el partit”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa