Món Esport
Solari, sense pèls a la llengua: “Alguns jugadors no han estat a l’altura de l’escut”
  • CA
Solari, en la roda de premsa prèvia al Valladolid-Madrid.
Solari, en la roda de premsa prèvia al Valladolid-Madrid. | EFE

A principis de març, el Reial Madrid s’ha acomiadat de pràcticament totes les seves opcions de guanyar algun títol aquesta temporada. Eliminats de la Copa del Rei i de la Champions, els blancs no es quedaran de braços plegats a la Lliga per respecte a la seva afició, però la realitat és que tenen el líder, el Barça, a dotze punts i ho tenen molt complicat. El fracàs madridista d’aquesta temporada no s’entén sense la mala gestió als despatxos de Florentino Pérez, però tampoc sense el baix nivell de la majoria de futbolistes de la plantilla merengue.

 

Que els homes més destacats en el tram decisiu de curs hagin estat Vinícius Jr (18 anys) i Sergio Reguilón (22 anys) ho diu tot. Santiago Solari no creu que, individualment i col·lectiva, el rendiment del equip hagi estat dolent, però sí que assenyala alguns homes concrets. “La majoria de jugadors han estat a l’altura de l’escut, però n’hi ha hagut algun que no. A aquests ja els ho he fet saber personalment”, ha declarat en una roda de premsa prèvia a la visita al Valladolidid en què s’ha presentat més d’una hora tard, fet que no ha volgut justificar. “Les coses que succeeixen en la intimitat no transcendeixen aquí. Són coses de vestuari. Som molt perseverants en l’autocrítica, no només en un moment puntual en la derrota. Es fa dia a dia, sobretot en la victòria. El difícil és trobar les coses dolentes en els moments bons”, ha valorat al respecte.

 

Solari tampoc ha valorat res sobre el seu futur: “No són valoracions que jo hagi de fer. Sóc l’entrenador i, com tots, intento aportar la meva millor versió. No és el moment més bonic. Aquí tots estem de pas, ja ho vaig dir el primer dia, el Madrid està per sobre de tots nosaltres. L’objectiu és sempre el partit següent. Hi ha valoracions que accepto amb respecte, però el meu treball és seguir endavant. Donaré sempre el millor, com ho he fet des que vaig arribar al primer equip”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa