Món Esport
Solari insisteix: “Qui coneix el reglament sap que és penal a Casemiro”
  • CA
Solari, en la roda de premsa prèvia al Madrid-Barça de Copa.
Solari, en la roda de premsa prèvia al Madrid-Barça de Copa. | EFE

En la roda de premsa prèvia a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Barça, Santiago Solari ha sortit al pas per deixar clar que “per a qui conegui la regla 12, el penal sobre Casemiro és clar”. El tècnic argentí ha valorat que entén “que tots ens fiquem amb els àrbitres quan fallen”, però no “que ho fem quan encerten”.

 

“Sempre que s’utilitzi el VAR en jugades interpretables hi haurà diversitat d’opinions. Dit això, no queda cap dubte que és penal per a qui conegui la regla 12. Entenc que tots ens fiquem amb els àrbitres quan fallen, però ficar-nos amb ells quan encerten… Deixem-los tranquils“, ha valorat. A més, l’entrenador del Madrid ha assegurat que Messi no espanta els seus futbolistes i ha contestat moltes preguntes sobre la polèmica celebració de gol de Bale al Ciutat de València.

 

Les declaracions de Solari prèvies al Madrid-Barça de Copa

 

El VAR I EL PENAL DE CASEMIRO

“Sempre que s’utilitzi el VAR en jugades interpretables hi haurà diversitat d’opinions. Dit això, no queda cap dubte que és penal per a qui conegui la regla 12. Entenc que tots ens fiquem amb els àrbitres quan fallen, però ficar-nos amb ells quan encerten… Deixem-los tranquils”.

  

 

PARTIT

  

“El Clàssic sempre fa que Espanya, un país fantàstic i meravellós, sigui la capital mundial del futbol durant una estona”.

 

BALE I LA SEVA MALA REACCIÓ CONTRA EL LLEVANT

“Estem centrats en el partit, de Bale ja n’hem parlat. És un partit antic, hem hagut de superar moltes eliminatòries per poder arribar, va ser bonic de veure el partit de l’anada. El nostre focus està posat aquí, en Bale i en tots els jugadors”.

  

EL COMPROMÍS DE BALE

“El veig com a la resta de futbolistes. Hi ha molts llocs on posar la mirada i nosaltres triem en aquest partit, no podem mirar la perifèria de l’anecdòtic. Nosaltres preferim mirar el partit. Podríem veure la ratxa de partits per arribar aquí amb les tres competicions obertes, que portem més de mil dies sent campions d’Europa… La mirada parla de cadascú i nosaltres triem posar-la en el partit de demà”.

  

 

SI BALE ÉS TITULAR, SOLARI PERD AUTORITARI?

“El nostre focus està en el partit de demà. Volem gaudir-lo i passar l’eliminatòria. No diré si he parlat amb ell o no, són coses que s’han de quedar en la intimitat del vestidor”.

  

 

MESSI NO ESPANTA

“Aquesta paraula no existeix en el futbol per als que competim. Anem a totes cada dia, li posem cor i físic. Sempre sortim a donar batalla. La perspectiva del jugador és de gaudi”.

  

EL VESTIDOR ACONSELLA VINÍCIUS

“Els seus companys ho han ajudat molt des que va arribar. Gent veterana i de mil batalles et dediqui el teu temps és un respecte que s’ha guanyat ell amb el seu talent. La resta de l’equip se li acosta i l’ajuda. Porta talent, treball i ganes d’aprendre. Jo en el que li puc aconsellar ho intento i ell és un noi molt receptiu”.

 

MISSATGE A L’AFICIÓ

“Que vinguin tots, la nostra afició és el nostre únic titular indiscutible”.

 

QUI S’HI JUGA MÉS, BARÇA O MADRID?

“Es juga una semifinal de Copa del Rei, el d’anada va ser molt bonic, tant de bo tinguem un partit igual de bonic demà. En l’anada ho vam fer molt bé i en el tram final ens vam poder emportar un resultat més favorable”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa